Sütőtök keksz cukor nélkül

Sütőtök keksz recept cukor, édesítő nélkül

Hozzávalók:

  1. 1 csésze párolt sütőtökpüré
  2. 1 evőkanál extra szűz kókuszolaj
  3. 2 csésze mandulaliszt
  4. 1 teáskanál gluténmentes sütőpor
  5. 1 teáskanál vaníliapor

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 180°C-re, majd pároljuk a sütőtököt és hagyjuk kihűlni és pépesítsük. A pürét keverjük össze az olajjal, ezután keverjük bele a mandulalisztet, a sütőport és a vaníliaport majd evőkanál méretű gombócokból kis kekszeket formázunk és sütőtálcára tesszük. Végül 25 perc alatt aranybarnára sütjük és készen is van a sütőtök keksz cukor, édesítő nélkül.

Vissza a cukormentes ételekhez