Nincs többé gond a sütőtakarítással!

Az új Teka Wish sütők két automata tiszítási programmal rendelkeznek, akár a napi tisztításhoz vagy a nagy takarításokhoz is találunk megfelelő programot, hogy a sütőnk tiszta legyen, mint új korában.

A DualClean rendszer lehetővé teszi, hogy a sütőnket mindig azzal a technológiával tisztítsuk, amire leginkább szükségünk van. Ha a magas hőmérséklet által garantált tökéletes tisztaságot szeretnénk elérni, vagy gőzzel takarítani, akkor a a Teka Wish sütői remek segítőnk lehet a konyhában.

A Teka DualClean rendszernek köszönhetően a kívánt tisztítási funkciókat egy gomb elfordításával könnyedén kiválaszthatjuk. Ha két funkció is rendelkezésünkre áll, miért ne probálnánk ki mindegyiket?

A pirolízis egy magas hővel dolgozó tisztító rendszer, mely elszenesíti a szerves maradékokat a kamra több, mint 500 °C-ra fokra történő melegítésével. Minden ételmaradékból hamu keletkezik, mely a sütőkamra lehűlése után egyszerűen egy nedves ruhával eltávolítható. A sütő kamra kialakítása a maximális hőelosztást segíti, ezért a programok rövidebbek és hatékonyabbak.

 
A Hydroclean® rendszer olyan innovatív technológia, melyet a sütőtér és a tepsik bevonatánál alkalmazunk. A Hydroclean® funkció kiválasztásával és elindításával gőz képződik a kamrában, amely lecsapódik a sütőtér belső falain. Segítségével a sütés közben keletkezett szennyeződés leválik a felületről. A Hydroclean® minden, ami a tisztításhoz szükséges; miután a program lefutott nincs szükség egyéb tisztítószerre, a kamra egy nedves ruhával tisztára törölhető.
Hydroclean® Pro
A kihűlt állapotú sütőkamrába csak egy pohár vizet kell tölteni, majd kiválasztani a HydroClean® PRO funkciót és elindítani a tisztító programot egy gombnyomással. Ez ilyen egyszerű!

Hydroclean® Eco
Egyszerű manuálisan beállítható funkció. A kihűlt állapotú sütőkamrába csak egy pohár vizet kell tölteni, a hőmérsékletet 90°C-ra kell állítani 4 percen keresztül, majd hagyni kihűlni a sütöt 20 percig.