Teka WISH

A Teka vadonatúj, WISH szériás sütői azoknak készültek, akik kedvelik az egyszerűséget, de nem érik be az átlagossal, és maximális hatékonyságra törekednek. Az új design kialakításával a tervezők még jobb hőelosztást értek el, a nagyobb grillrácsok pedig lehetővé teszik, hogy az ételek egyenletesebben süljenek, legyen szó 30 fokról vagy 260-ról. A tálcák mozgatása az új teleszkópos sínekkel egyszerűbbé vált, a Clip-On rendszer segítségével pedig a tisztítása is gyerekjáték, hiszen megkönnyíti a sínek kivételét.

Az új Wish sütőkben pedig már nem kell választanunk a gőztisztítás vagy a pirolitika között, hiszen mindkét tisztítási módszer elérhető az új DualClean rendszernek köszönhetően. A rendszer lényege, hogy a készülékekben mindkét opció választható, a pirolitika és a HydroClean is.

Mélytisztításhoz a pirolitikát javasoljuk, mely az élelmiszert és a visszamaradó zsírt alakítja át kis részecskékké, melyek aztán könnyen letörölhetőek a sütő felületéről.

A mindennapi tisztításhoz pedig a HydroClean az ideális, hiszen a keletkező pára leoldja a szennyeződéseket a sütő speciális zománcbevonatú faláról.