Indul a TEKA receptversenye!

Keressük a nyár legjobb receptjét!

Legjobb receptjeid most nem csak a saját konyhádban, hanem a nagyvilág előtt is elismerést hozhatnak számodra!

Oszd meg velünk azokat a recepteket, amik számodra a legkedvesebbek, mert könnyen lehet, hogy éppen a tied nyeri majd el a zsűri tetszését! Ha győzöl, hazaviheted a verseny fődíját, egy A+ energia osztályú TEKA HSB 635 sütőt, aminek különleges Hydroclean® PRO tisztítási rendszerének hála többé nem kell majd a sütőtisztítással bajlódnod, hiszen a gép ezt is elvégzi helyetted mindössze egy pohárnyi víz segítségével! Ezen kívül még más értékes nyeremények is várnak – például egy mikrohullámú sütő és egy páros belépő Dános Tamás 2017. szeptember 11-i főzőtanfolyamára.

Mindössze annyi most a dolgod, hogy kitöltöd az alábbi regisztrációs lapot legkésőbb 2017. július 2-ig és feltöltöd a legjobb receptjeid leírását és képeit. Séfünk, Dános Tamás és a TEKA olimpiai bajnok háziasszonya, Kozák Danuta nem csak az otthoni konyhatündérektől várja izgatottan a jobbnál jobb recepteket, hanem a profi gasztro bloggerektől is – akikre Kis-Varga Judit, a Csak a Puffin blog szerzője és a Nők Lapja Café gasztronómiai rovatának vezetője a zsűrizéskor külön figyelmet is szentel!

Szeretettel várunk minden saját receptet, saját fotóval együtt! Sajnos a nem saját fotót és receptet beküldők nem vehetnek részt a nyereményekért folyó versenyben!


Hobbiszakács vagyokGasztroblogger vagyok