Főzz velünk!

Várunk Téged is szeretettel a TEKA Főzőiskolába! Nézz be hozzánk, mert itt mindig rotyog valami izgalmas a fazékban, és ínycsiklandó illatok szállnak a sütőből, arról nem is beszélve, hogy a titkos konyhai fogásokat és trükköket egyenesen Dános Tamás séftől lesheted el! Sok hasznos tanácsot és ötletet kaphatsz Kis-Varga Judit bloggertől is, aki a Csak a Puffin bloggereként és a Nők Lapja Café gasztronómiai újságírójaként pontosan tudja, hogy mitől is lesz finom és különleges majd a főztöd!

 

Háziasszonyunk, Kozák Danuta

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a mi háziasszonyunk egy igazi bajnoknő, aki az élet minden területén a sarkára áll, és a legjobbat hozza ki magából! Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnok kajakozó a sportos életmód mellett nagy rajongója az egészséges és finom ételeknek is, amiket – ha csak ideje engedi – maga főz meg otthon. Ilyenkor nagy hasznát veszi a TEKA konyhagépeknek, mert ezek egyszerűen nyújtanak gyors és hatékony segítséget a konyhában.

Dános Tamás a TEKA séfje

A főzés nem egy ördöngös dolog, különösen ha egy olyan séftől leshetjük el az alapokat, mint Dános Tamás. A TEKA lendületes, ifjú séfjének kreativitásáról és tehetségéről már meggyőződhettünk a Konyhafőnök című műsor első szériájában is, így biztosak vagyunk benne, hogy jó kezekben lesz nála a fakanál! Tamás Titeket is arra buzdít, hogy a példájából merítve bátran kísérletezzetek a konyhában, és tanuljatok meg minél több receptet, mert – ahogy ő mondja – „Nagyon fontos, hogy mindenki biztos kézzel és örömmel el tudja készíteni saját magának az ételeit, de talán még fontosabb, hogy ha úgy adódik, akkor házigazdaként másokat is jól tudjon lakatni finom falatokkal”.

Gasztrokalandok Kis-Varga Judit bloggerrel

Judit kalauzolásával kellemes kirándulásokat tehetsz a gasztronómia és a receptek világában. Ő jól ismeri ezt a terepet, hiszen a Nők Lapja Café gasztro rovatának vezetőjeként és a Cafeblog VIP bloggereként dolgozik. Nagy sikerű blogjával, a Csak a Puffinnal 2014-ben pedig még a HVG Goldenblog verseny közönségdíját is megnyerte a Gasztro-kategóriában. „A Csak a Puffit 2007. áprilisában indítottam, amikor egy TV-műsor rádöbbentett, hogy pontosan ugyanazt csinálom „papíron”, amit a gasztrobloggerek az interneten: gyűjtöm a recepteket és lefotózom az ételeket. Hobbinak indult a Puffin, de fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott az életemben. A blog nem kizárólag édességekről szól, hiszen a sok süti, bonbon, keksz és torta mellett főleg egyszerűen, gyorsan, különösebb technikai bravúrokat és speciális hozzávalókat nem igénylő recepteket is bemutatok rajta.”

Kiss-Varga Judit Puffin